×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 23. oktober 2020, Kl. 10:00 til kl. 12:00

Foredraget tager udgangspunkt i den radio-udsendelse, som hun producerede for DR, om faderen, der kom på plejehjem efter at have ligget knap 4 døgn på sit badeværelsesgulv ramt af en hjerneblødning.


Tidligere højskoleforstander, 80-årige Jørgen Nørgaard er en rask og rørig mand fuld af planer for sit pensionistliv. Han bor alene i villaen i Jylland, efter at døtrene er flyttet til Københavnsområdet. Pludselig sker ulykken, og han når at ligge på sit gulv i knap 4 døgn, hvor han kan høre telefonerne ringe i det fjerne uden at kunne gøre noget. Han er blevet lam, og kan ikke stå eller gå.

Foredraget indledes med den gribende radio-udsendelse, hvor Jørgen bl.a. gengiver sit livs mareridt. Derefter vises billeder fra hele forløbet: Genoptræning, ældrebolig, hospitalsindlæggelser og plejehjem. Men livet stopper absolut ikke, bare fordi den værste skæbne har ramt en. Hvor der er vilje er der vej, har Jørgen altid lært sine døtre, så de kæmper for at give ham så godt et liv som muligt trods alt.

Publikum får stof til eftertanke med sig hjem.

Fredagsmøde